Nastavení cookies

Můžeme pracovat s cookies, ať víme, jak to na webu žije?

Rozhovor s nevěstou Zuzkou o její svatbě na Mlýně Dänemark

27.10.2019

Výjimečný den Zuzky a Lukyho

Nevěsty často řeší harmonogram dne, aby vše probíhalo tak, jak má. Některé nevěsty se obávají, aby hosté nebyli znudění. Chtějí svatbu, která má spád... aby se hosté bavili a byla to ta nejúžasnější svatba pod sluncem. Nebojte se, bude! Vaše svatba bude přesně taková, jakou si ji vy s vaší rodinou a přáteli uděláte. A hlavně.. bude vaše! <3

 

Zuzka s Lukášem si na své svatbě s tradicemi moc hlavu nelámali.

Zuzko, měli jste malou svatbu s netradičním harmonogramem - nejprve oběd a pak až obřad. Jak jste na to přišli?
Už od začátku našeho vztahu jsme měli jasno, že chceme mít menší svatbu v kruhu našich nejbližších, abychom si náš den D užili a měli možnost si popovídat s každým hostem a věnovat se mu. Co se týče harmonogramu, i ten se odvíjel od našeho dalšího společného přání - strávit dopoledne v klidu s rodinou a oběd si užít jen s nejbližšími. Přátelé tedy dorazili až po obědě a obřad se konal v 16 hodin. Se všemi hosty jsme poté měli společnou večeři a následný program. Mělo to své kouzlo, užít si relativné klidné rodinné dopoledne, takže bych na harmonogramu nic neměnila.

 

Jak jste objevili Mlýn Dänemark?
První fotku mlýna jsem našla na Instagramu, holt moderní doba… Tenkrát jsem ji hned poslala Lukášovi s komentářem, že tam jednou musíme mít svatbu. O pár měsíců později jsme tam vyrazili na oběd a oba jsme věděli, že fotka nebyla klam, ale že je to kouzelné místo, které nás absolutně nadchlo. Ačkoliv není Mlýn Denmark zrovna na místě, kam bychom jezdili každý týden, jeho manažerka byla z Prahy, kde měla ještě další aktivity. S Lukášem jezdíme do Prahy pravidelně, jak pracovně, tak za zábavou, tudíž většina schůzek a plánování probíhala právě tam. Na mlýně jsme byli před naším velkým dnem celkem čtyřikrát, z toho jednou na matrice, abychom vyřídili vše potřebné.

 

Není to ale zrovna místo někde za rohem, z Liberce to je asi 120 kilometrů.

Nás to místo nadchlo hlavně svou polohou, je obklopené přírodou, samá zeleň, malebná říčka a takový ten moderní vintage styl, který milujeme. Asi ani neumím popsat jednotlivé věci, mlýn je úžasný jako celek a nedá se vypíchnout jen něco. Je to dokonalé místo s úžasnou atmosférou a jako bonus i se skvělým jídlem. Podstatné pro nás také bylo to, že tam bylo možné mít vše na jednom místě: obřad, občerstvení, veškerý program, ubytování.
Mohli jsme si místo pronajmout na celý víkend, tudíž jsme si už den předtím s udělali s Lukášem uvítací romantický večer ve dvou. Skvělé bylo i to, že celá naše rodina na mlýně spala s námi a svatbu jsme si prodloužili až do dalšího dne, kdy jsme vše završili společnou snídaní a shrnutím našich nezapomenutelných zážitků.

 

Je něco, co bys už při plánování svatby udělala jinak, kdybys mohla?
Nic, opravdu nic. Naplánovali jsme si náš den tak, jak jsme si představovali my dva a byli jsme spokojení do posledního detailu. A o tom to celé je, udělat si podle sebe. Je to váš den a musíte být spokojení především vy, pak mohou být spokojení i ostatní.
Zdůraznila bych i výběr fotografa, protože málokdo si uvědomuje, že fotograf a kameraman jsou nejdůležitějšími svatebními dodavateli a je podstatné, abyste si s nimi padli do oka. V opačném případě to může celou svatbu narušit a zapříčinit nepříjemnou atmosféru. My měli štěstí, že jsme si s tebou, Romčo, padli do oka hned na první schůzce, takže jsi teď naše dvorní rodinná fotografka. (smích)

Zuzi, moc děkuju! :)

Galerie: https://romaphoto.cz/foceni/svatby/zuzka-a-luky-r439753.htm

Zdá se, že používáte prohlížeč, jenž nepodporuje moderní technologie pro zobrazování obsahu na webu. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, jenž dnešní standardy splňuje.