Nastavení cookies

Můžeme pracovat s cookies, ať víme, jak to na webu žije?

Ayane a Thomas

05.11.2018

Dodmoor House u Toucesteru v Northamptonshire

Mnoho z vás ví, nebo alespoň trošku tuší, že jsem žila 3 roky v Anglii. Snažila jsem se najít štěstí na cestách v městečku Buckingham a posléze v Milton Keynes a že jsem ho potkala. :) 
Po třech letech jsem se rozhodla vrátit domů a ještě než jsem stihla dát poslední ponožky do jednoho z mých 12 kufrů u dveří, napsala mi Ayane, že se za rok bude vdávat a jestli bych jim tu jejich veselku nezvěčnila. No to víte, že zvěčnila! :) 

Byla jsem opravdu nadšená. Sedla jsem do auta a jela jsem se za Ayane podívat, abychom se navzájem poznaly, udělaly si procházku po venkuvě, ukázaly si místo, kde se s Thomasem seznámili, kde si dali první hubičku a že je to přesně TO místo, kde se chtějí vzít. Celé to najednou dávalo opravdu smysl. 
Dva měsíce před svatbou mi Ayane napsala, jestli nemám mezi svými kamarády kameramana.. a to víš, že mám! No a můj Kuba? Ten si tu jejich veselku taky nechtěl nechat ujít, a tak jsme do roka a do dne letěli do Anglie jako pořádný tým.  V té době už jsem měla doma akorát v postýlce 3-měsíční miminko. No co vám budu povídat. Cestu do Anglie na 4 dny jsem obrečela jako malá holka, ale stejně tak jsem obrečela ten jejich úžasný den. 

Ale abych nepsala jen o sobě a o svých pocitech... tahle svatba nebyla jen tak ledajaká. Ayane totiž pochází z Japonska. Popravdě jsem se obrovsky bála toho, že neznám jak anglické, tak japonské tradice, ale nakonec to všechno bylo perfektní. Ayane zvládla celý den komunikovat jak se svoji britskou, tak japonskou rodinou. No a pro mě to bylo stejně skvělý jako na české svatbě. Jediné v čem se tato svatba lišila byly chvíle, kdy si tam povídala nevěsta s maminkou tou jejich srandovní hatlamatilkou. :)  Ale o to větší to mělo pro mě hloubku. Japonsky sice neumím, ale maminka Ayane si mě získala v první minutě. 

Mám v hlavě tolik myšlenek a pocitů, které bych vám chtěla z této svatby předat, ale nechci vás zahltit svým dlouhosáhlým románem. A tak...

# to maminčino kimono byla teda věda! 

# 500 origamů, které vyráběla sama Ayane?

# obrovský dobrodružství

Pokud se Vám líbí moje práce, neváhejte mě kontaktovat. Použít můžete i formulář níže. :)

Kontakt

Pokud máte zájem o focení, případně máte dotaz, ozvěte se.

Informace o tom, jak nakládáme s Vašimi osobními údaji.

Zdá se, že používáte prohlížeč, jenž nepodporuje moderní technologie pro zobrazování obsahu na webu. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, jenž dnešní standardy splňuje.