Nastavení cookies

Můžeme pracovat s cookies, ať víme, jak to na webu žije?

Barča a Honza

08.11.2018

Svatba Barunky a Honzíka u Mojžíšova Pramene

Barunka s Honzíkem chtěli svatbu na louce. Byl to jejich opravdový sen. Našli si své místo a vzali mě ještě před svatbou na minivýlet, abychom se tam podívali společně. To byl Výhled! Nádherná louka v mírném kopečku, kde nic tu nic... jen lesy a výhled přímo na Ještěd. 

Honzík a jeho kamarádi vytáhli sekačky a den před svatbou šli hezky sekat, aby tam všichni neseděli po krk v pšenici. :) No byla to psina. Výjezd sekaček za Liberec. 

Svatební den Barči a Honzíka propršel, ale vůbec to nikomu a ničemu nevadilo. Každá nevěsta má z deště obavy. Každá z nás si přeje vymetenou oblohu, slunečno, alespoň 25ºC, ale vždy nevěstám říkám, že je mnohem lepší, když je zataženo než slunečno. :) No na téhle svatbě padaly trakaře! Ale byl to obrovský důkaz toho, že svatbu neděla počasí, ale milující lidé kolem vás. :) Tančilo se a zpívalo venku nazastřešené  terase v dešti až do ranních hodin. Dokonce i Obelix protančil několikery boty. 

Pokud se Vám líbí moje práce, neváhejte mě kontaktovat. Použít můžete i formulář níže. :)

Kontakt

Pokud máte zájem o focení, případně máte dotaz, ozvěte se.

Informace o tom, jak nakládáme s Vašimi osobními údaji.

Zdá se, že používáte prohlížeč, jenž nepodporuje moderní technologie pro zobrazování obsahu na webu. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, jenž dnešní standardy splňuje.