Nastavení cookies

Můžeme pracovat s cookies, ať víme, jak to na webu žije?

Marťa a Amotz

01.11.2018

Zimní svatba Marťi a Amotze na Hromovce ve Špindlerově Mlýně

Svatba na sněhu? Proč ne! Byl to pro mě nezapomenutelný zážitek. Nejdříve jsem přemýšlela, jak se na tu Hromovku vlastně dostanu?'! Měla jsem zabalené sněhule, zimní bundu, čipici, rukavice, lyžařský kahoty.. však to znáte, jak se fotografové pořád válí po zemi. :) 

Měla jsem si zabalit i lyže? No neee... přijela jsem na parkoviště pod sjezdovkou a tam už na nás čekal pán na sněžném skútru. Naštěstí disponoval i "vozejkem". Ta moje zimní výbava a fotovýbava se mi nevešla do méně jak 3 kufrů. :))

 

Umíte si to představit? Přijedete na místo, je -5°C, jde vám kouř od pusy, obloha jako vymetená, nevěsta je fuč ... nedorazila nám do hor kadeřnice, tak musela nevěsta pro krásu do světa :) Ale slavobrána a židličky na místě, hosté a rodina z Izraeli,  hosté i rodina z Čech a dokonce i ženich už se také pomalu začínali připravovat... nervozita rostla, ale smích to všechno překonal. Vždycky jsem si myslela, že nejveselejší jsou Italové. No... to jsem totiž ještě nepotkala pořádnou partu Izraelců a Izraelek.  Byli senzační! Hned po příchodu mě na stole vítala jmenovka Goulash. No neeee... to je můj člověk!

Ale zpátky k nevěstě a ženichovi... tahle nevěsta si tentokrát brala opravdovýho Tarzana. Za přítomnosti kamarádů a celé své blízké rodiny z různých krajů světa si řekli své ANO, dali si řádně do nosu, pak jsme se vypařili na chvilku do té krásně čistě bílé krajiny na focení, dali jsme si pomyslný drink na sluníčku.. Marťa s Amotzem při tom málem přišli k novýmu psovi, co šel zrovna okolo. :D No a večer? Byla to sranda, co vám budu povídat. I opera byla! 

Přála jsem a stále přeji Martě a Amotzovi spoustu lástky, štěstí, zdraví a ať stále tak cestují, jako cestovali, když se poznali. :) Protože tahle láska byla pevnější než za sedmero horami a řekami. Musím si jít spočítat na mapu, kolik řek to tam je... 

Pokud se Vám líbí moje práce, neváhejte mě kontaktovat. Použít můžete i formulář níže. :)

Kontakt

Pokud máte zájem o focení, případně máte dotaz, ozvěte se.

Informace o tom, jak nakládáme s Vašimi osobními údaji.

Zdá se, že používáte prohlížeč, jenž nepodporuje moderní technologie pro zobrazování obsahu na webu. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, jenž dnešní standardy splňuje.