Nastavení cookies

Můžeme pracovat s cookies, ať víme, jak to na webu žije?

Marťa a Pája

07.11.2018

Svatba Marti a Páji ze Světa

Marťa s Pájou už jsou spolu opravdu věky věkoucí. :) Procestovali spolu kus světa. A nakonec jsme se všichni sešli doma. Vrátili se po 4 letech z Anglie a hned práskli do bot. Tahle svatba byla Veselka s velkým V. Myslím si, že k tomu ani víc psát nemusím. Ty fotky vystihují opravdu všechno. Celý den jsme se jen smáli.

Chtěla jsem pro vás udělat výběr nejlepších fotek. Nakonec jsem dělala výběr fotek, které vám neukázat, abych vás nezahltila. Marťa s Pájou a všichni hosté se smáli od rána až do noci. Vlastně do brzkých ranních hodin.. a to jsem se už taky zase smála. V 6 ráno otevřete instagram a tam selfie novomanželů - nebo spíš... selfie krásné, vysmáté nevěsty, které chrápal na rameni společensky znaven ženich a anketa zněla: "Tak co bude s tou svatební nocí? Myslíte, že to dopadne?"

No co myslíte? :-D Ta anketa visela na instáči ještě následující 3 dny. Takže asi tak dobrá a výživná svatba - párty to byla. Pilo se, hodovalo, ... 

Konec jako z Mrazíka :)

 

Pokud se Vám líbí moje práce, neváhejte mě kontaktovat. Použít můžete i formulář níže. :)

Kontakt

Pokud máte zájem o focení, případně máte dotaz, ozvěte se.

Informace o tom, jak nakládáme s Vašimi osobními údaji.

Zdá se, že používáte prohlížeč, jenž nepodporuje moderní technologie pro zobrazování obsahu na webu. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, jenž dnešní standardy splňuje.