Nastavení cookies

Můžeme pracovat s cookies, ať víme, jak to na webu žije?

5 + 1 skvělé místo na svatbu

22.06.2018

Vybrala jsem 5 tipů, kde nebudete litovat uspořádat svou svatbu. Záměrně jsem vybrala lokality pro menší i větší svatby. Každé místo má něco do sebe a určitě se vyplatí za ním i trošku cestovat.

 

Svatby jsem fotila na nejrůznějších místech a každé z nich mělo svou atmosféru a bylo něčím výjimečné. Přesto jsou místa, která se mi do paměti vryla více a ráda na ně vzpomínám. Tady je pět mých českých nej svatebních lokalit a jedna zahraniční. Třeba vás to inspiruje.

1. Mlýn Dänemark

Když přijíždíte lesní cestou k tomuto nádhernému mlýnu nedaleko Kutné hory, hned začnete myslet na to, že jste snad v pohádce. Mlýn ve své rozlehlé zahradě nabízí spoustu krásných zákoutí, což je na svatbu ideální - žádná placka, ale pěkně členité místo, na kterém si každý najde ten svůj příjemný koutek. Děti, babičky i rozdovádění kamarádi.

https://romaphoto.cz/foceni/svatby/nikol-a-steven-r436517.htm

2. Mlýn Davídkov

Kouzelný mlýn Davídkov stojí mezi Prahou a Kutnou Hhorou v malebném údolí u říčky Kouřimky. Kromě nádherného prostředí vkusně zrekonstruovaného objektu, do kterého se vejde i hodně velká svatba, mě tu nadchla možnost obřadu přímo na mole u rybníka. Kdo chce, může se slunit na trávníku, kdo ne, najde si své místo k odpočinku v příjemném stínu.

https://romaphoto.cz/foceni/svatby/zuzka-a-luky-r439753.htm

3. Vratislavice 101010

Takzvané desítky ve Vratislavicích u Liberce jsou svým industriálním vzhledem ideální pro moderní minimalistické svatby. Venkovní obřad pod velikou bránou je obzvlášť efektní, ale můžete si naplánovat obřad i v příjemném zámeckém parku u jezírka. No a hostinu? Pokud chcete menší svatbu, nemusíte si pronajímat hned velký sál. Lze si pronajmout i menší kavárnu, která je v letním období neuvěřitelně příjemná. 

https://romaphoto.cz/foceni/svatby/paja-a-honza-r436777.htm

https://romaphoto.cz/foceni/svatby/iva-a-simon-r437918.htm

4. Jítravský dvorec

Vyhlášená lokalita, zdejší kuchyni skvěle hodnotí i gastro kritik Lukáš Hejlík. Uzavřený areál je připravený na romantické venkovní svatby v rustikálním stylu i povalování se po trávníku, navíc tu může nevěsta přijet na obřad třeba v kočáře. Hotová pohádka!

https://romaphoto.cz/foceni/svatby/verca-a-luca-r437467.htm

5. Hotel U Holubů

Tento hotel se nachází v Beskydech a venkovní obřad, ať už v altánku nebo na louce, je s výhledem na zdejší husté lesy opravdu dechberoucí. A kdyby náhodou pršelo, mají tu i úžasnou zimní zahradu, kde je obřad taky příjemný. A vaši hosté? Nebojte.. v tomhle hotelu mají postelí dost. Myslím, že tam každý najde jednu volnou postel, kam složit hlavu. :)

https://romaphoto.cz/foceni/svatby/jirka-a-misa-r436664.htm

+ Dodmoor House

Měla jsem možnost fotit dokonalou svatbu i v Anglii a je to opravdu nezapomenutelný zážitek. Dodmoor House je venkovská usedlost v klasickém anglickém stylu s červenými cihlami, obrovskou zahradou a spoustou romantických zákoutí. Tady bych se vdávala taky! 

https://romaphoto.cz/foceni/svatby/ayane-a-thomas-r436563.htm

Zdá se, že používáte prohlížeč, jenž nepodporuje moderní technologie pro zobrazování obsahu na webu. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, jenž dnešní standardy splňuje.